Foket blikt vooruit naar Anderlecht: "Die geruchten? Ik heb die ook gehoord"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Foket blikt vooruit naar Anderlecht: "Die geruchten? Ik heb die ook gehoord"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Foket zou volgens geruchten in de belangstelling staan van Anderlecht, waar met Vanhaezebrouck de coach zit waaronder hij helemaal doorbrak. Dinsdag kijkt hij die ploeg in de ogen in het Constant Vanden Stockstadion.

Dat is sowieso een speciale wedstrijd voor de vleugelspeler. Toen hij nog bij Dilbeek in vierde klasse speelde, trainde hij immers mee met de jeugd van Anderlecht.

"Ik heb die geruchten gehoord, maar dat is het laatste waar ik mee in mijn hoofd zat. We zijn hier wel met wat andere dingen bezig geweest. We zijn nu goed bezig en mooi afsluiten dinsdag zou perfect zijn", aldus Foket.

Vooral opnieuw starten in de Ghelamco Arena was mooi

Tegen Charleroi kreeg hij zijn eerste basisplaats in competitie. "Dat is tof, terug starten. En dan vooral hier in de Ghelamco Arena in een topmatch. Dat we die wonnen en ik de volle 90 minuten kon spelen, was enorm mooi."

De prestaties van de laatste weken geven vertrouwen. "We tonen dat er opnieuw met ons rekening gehouden moet worden. Maar we moeten vooral die play-off 1-plek vasthouden eerst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties