Schade lijkt mee te vallen bij De Bruyne na regelrechte aanslag: "Kevin heeft veel geluk gehad"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Schade lijkt mee te vallen bij De Bruyne na regelrechte aanslag: "Kevin heeft veel geluk gehad"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is Kevin De Bruyne afgelopen namiddag even aan een vreselijke blessure ontsnapt zeg. De 26-jarige draaischijf van Manchester City werd in de toegevoegde tijd van de partij tegen Crystal Palace (0-0) van het veld getrapt door Jason Puncheon. De eerste berichten over 'KDB' zijn gelukkig geruststellend

Stevig mankend, maar niet op krukken verliet de aangeslagen Rode Duivel - die op een draagberrie het veld had verlaten - Selhurst Park. Veel informatie is er nog niet over de ernst van de blessure van De Bruyne, maar de eerste berichten zijn behoorlijk geruststellend: het zou allemaal niet zo erg zijn als aanvankelijk gevreesd. Van een breuk zou geen sprake zijn.

Niet tegen Watford?

Na afloop van het gelijkspel tussen Crystal Palace en Man City liet manager Pep Guardiola het volgende optekenen: "Kevin heeft in het verleden al geluk gehad bij zulke tackles. Ik weet niet wat er nu gaat gebeuren. Misschien mist hij de match tegen Watford van dinsdag. Hij heeft in ieder geval opnieuw veel geluk gehad."

Kevin De Bruyne is niet de enige speler van de fiere Engelse leider die vandaag uitviel, ook Gabriel Jesus moest de aftocht blazen en zou één à twee maanden out zijn: "De arbitrage moet de spelers beschermen. Niet alleen die van ons, maar alle spelers. Tegen Tottenham en Newcastle kwamen we goed nog weg, maar vandaag dus niet. De Premier League is een fysieke competitie, dat besef ik, maar we moeten toch opletten dat we niet over de grens gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties