Standard en Genk duelleren om middenvelder: "Voor Genk is hij dubbel zo duur"

Standard en Genk duelleren om middenvelder: "Voor Genk is hij dubbel zo duur"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk haalde in december nog Philippe Clement weg bij Waasland-Beveren, ondertussen liet het ook al interesse blijken in een van de spelers vanop de Freethiel. Al zijn er kapers op de kust - ook binnen België.

Philippe Clement liet flink wat spelers beter voetballen bij Waasland-Beveren. Eentje daarvan is Ibrahima Seck, die nu graag opnieuw onder Clement zou gaan werken ... Bij Racing Genk welteverstaan.

Ondertussen wil ook Standard er de middenvelder graag bijhebben, maar zij deden tot op heden enkel een ontoereikend bod. Want bij de Waaslanders willen ze hem niet zonder slag of stoot laten gaan, ook al is er interesse uit binnen- en buitenland.

Dubbel zo duur

En wat met de interesse van Genk? Voorzitter Huyck is formeel in Het Laatste Nieuws: "Voor Genk is Seck dubbel zo duur", lijkt het vertrek van Clement naar Genk nog wat na te zinderen in de bestuurskamers.

"We hebben van Genk nog geen bod ontvangen en elke club moet via ons passeren voor Seck. Bod, tegenbod, nog een tegenbod, tot een akkoord. Zo werkt het toch, hé?", aldus nog de voorzitter van de Wase club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties