Ontslaat in degradatienood verkerend KV Mechelen voor tweede keer dit seizoen z'n coach?

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
Ontslaat in degradatienood verkerend KV Mechelen voor tweede keer dit seizoen z'n coach?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De recente 0 op 15 heeft KV Mechelen nog wat dieper in het degradatiemoeras geduwd. Hamvraag is of trainer Aleksandar Jankovic, die al vroeg op het seizoen het roer overnam van Yannick Ferrera en onder vuur ligt bij de fans, nog in staat is om operatie redding tot een goed einde te brengen.

Volgens 'Het Laatste Nieuws' is het lang niet zeker dat de Servische coach overmorgen nog op de bank zit voor de belangrijke thuismatch tegen Moeskroen. Voorlopig wil niemand Achter de Kazerne reageren op de crisissituatie, maar het bestuur zou zich intern beraden over de toekomst van de opvolger van de eind oktober ontslagen Yannick Ferrera.

KV Mechelen kan vanavond op de laatste plaats belanden als Eupen thuis Charleroi klopt. 'Malinwa' heeft intussen al vijf matchen op rij niet meer gescoord. Het laatste Mechelse doelpunt dateert al van 9 december op het veld van KV Oostende. Mats Rits zorgde toen voor een krappe, maar belangrijke 0-1 zege. Op dat moment leek de geel-rode trein weer goed vertrokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties