Gheysens gooit zelfs nu de handdoek niet: "Als het moet, bouwen we een kleiner stadion"

Gheysens gooit zelfs nu de handdoek niet: "Als het moet, bouwen we een kleiner stadion"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De bouw van het Eurostadion is van de baan. Of toch niet? Paul Gheysens is niet zo ver gekomen door zomaar de handdoek te smijten. De topman van Ghelamco overweegt zelfs de bouw van een kleiner stadion. "Het is niet abnormaal dat we zes jaar moeten wachten", gaf hij mee aan De Tijd.

Dat het omgevingsdossier niet in orde ging komen, had Gheysens verwacht. "Ik wist dat het ging komen. Ik zit vandaag in Londen. Ik ben daarvoor niet in België gebleven. De beslissing ligt in de lijn van de verwachtingen na de info die we de voorbije weken kregen. We gaan nu rustig de motivatie van de beslissing analyseren. En we gaan er onze tijd voor nemen", geeft hij aan.

Gheysens laat zich dus niet gek maken. "We zijn geen kleine speler. De wereld van Ghelamco vergaat niet als een project, in onze ogen tijdelijk, vastloopt. We werken met Ghelamco op dit ogenblik aan 150 projecten. We bouwen alleen in de Poolse hoofdstad Warschau aan zes torens. Ghelamco valt of staat niet met de doorbraak of een oponthoud van een project."$

Kleiner stadion?

Maar opgeven staat niet in zijn woordenboek. "Zeker niet. We gaan zoeken hoe we tot een aanvaardbaar project kunnen komen. De situatie is niet uitzichtloos. Waarom zouden we stoppen? Het is voor een bedrijf als het onze vrij normaal dat we zes jaar moeten wachten, werken en vechten voor we een project echt kunnen starten."

Bij VTM gaf Gheysens aan dat hij een kleiner stadion overweegt, maar wel nog op dezelfde locatie: Parking C in Grimbergen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties