Rechterhand van Ivan Leko beseft dat Club zich dringend moet herpakken: "Als we dit voetbal blijven spelen dan wordt het moeilijk"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Rechterhand van Ivan Leko beseft dat Club zich dringend moet herpakken: "Als we dit voetbal blijven spelen dan wordt het moeilijk"
Foto: © photonews

Het lang zo onaantastbare Club Brugge zit in een serieuze dip. Na de competitienederlaag tegen AA Gent volgde gisteren een serieuze pandoering in de beker tegen Standard: 4-1. Assistent van Ivan Leko, Rudi Cossey beseft dat blauw-zwart dringend uit een ander vaatje moet tappen.

“We hadden gehoopt op een positieve reactie na de rust, maar die kwam er niet. We probeerden wel, maar de motivatie was verkeerd. Het is een beetje het verhaal van de laatste weken. We slikken te gemakkelijk doelpunten. Doelman Gillet heeft vandaag te weinig werk gekregen en dat is verrassend voor een ploeg die normaal veel kansen krijgt", citeert de website van Club de T2 van de nog altijd fiere competitieleider.

Niet op waarde geklopt

“Als we dit voetbal blijven spelen, dan wordt het moeilijk. Het is nu zaak om het vertrouwen terug te winnen en te herbeginnen. De ontgoocheling was groot in de kleedkamer. We zijn vandaag niet op onze waarde geklopt. Maar we moeten uiteraard ook zeggen dat Standard goed was. Het is nu aan ons om volgende week negentig minuten lang alles te geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties