Teleurgestelde Vanhaezebrouck steunt Van Holsbeeck: "Anderlecht moest bedelen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie vanuit Anderlecht
| 25 reacties
Teleurgestelde Vanhaezebrouck steunt Van Holsbeeck: "Anderlecht moest bedelen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het was een zootje, die wintermercato bij paars-wit. De beoogde spits kwam er niet, Hanni vertrok en Dendoncker mocht niet weg. Het was dan ook reikhalzend uitkijken naar de persconferentie van Hein Vanhaezebrouck.

"Het is minder dan ik gedacht had. We konden ook weinig doen", opende de coach van Anderlecht de debatten. "Het is duidelijk dat we geen goeie transferperiode achter de rug hebben. We hebben bijna moeten bedelen, dat verwacht je niet van Anderlecht."

Stevige woorden van Vanhaezebrouck, die ze toelicht. "We hadden een akkoord met Mitrovic, maar als je dan moet bedelen om minder te betalen, aanvaarden de meeste clubs dat niet."

Niet mooi om Herman zo te zien lijden

De fans uitten hun woede al, meestal waren de reacties gericht tegen de algemeen manager. "Herman heeft er alles aan gedaan, het was niet mooi om die mens zo te zien lijden. Ik ga werken met de groep die ik heb, het heeft weinig zin om te klagen." Vanhaezebrouck had écht een spits gewild. "Maar die overname kwam op een slecht moment."

Kans voor jonge talenten

Voor de jonge talenten komen er kansen. "Onze jongeren zullen nog belangrijker worden, we gaan binnenkort de jongste kern van eerste klasse hebben. Ik had al een volledige tafel beloften, die zal nu nog groter worden", sloot Vanhaezebrouck af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties