Dimitri de Condé is duidelijk over Genkse miljoenentransfer: "Hij voldoet tot nu toe niet aan de verwachtingen"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties

Dimitri de Condé is duidelijk over Genkse miljoenentransfer

Dimitri de Condé is duidelijk over Genkse miljoenentransfer: "Hij voldoet tot nu toe niet aan de verwachtingen"
Foto: © photonews

KRC Genk begon met veel goede moed aan het seizoen. De Limburgers hadden de kern die een sterk voorjaar van 2017 afwerkte bij elkaar gehouden en enkele gerichte versterkingen naar de Luminus Arena gehaald.

De zomeraanwinsten konden zich bij Genk echter nog niet doorzetten. Manuel Benson zit bij de blauwhemden op een zijspoor, en ook Marcus Ingvartsen kon nog niet laten zien waarom de club maar liefst 5 miljoen euro betaalde om hem weg te halen bij FC Nordsjaelland. De Deen werd de duurste inkomende transfer ooit van Genk.

"Hij voldoet tot nu toe niet aan de verwachtingen", geeft technisch directeur Dimitri de Condé toe in Het Belang van Limburg. "Dat weet hij, dat weten wij."

"Dat hij een dure aankoop was, helpt niet. Maar voor mij is dat niet doorslaggevend. Ik durf zelfs zeggen dat in Denemarken sterk onderhandeld is. Vandaag kost een rechtsback daar even veel als Ingvartsen. Dat terzijde, Marcus heeft de goeie mentaliteit en is een werker. Bovendien is hij nog erg jong voor de moeilijke positie 9. We geloven in hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties