Gent zet straffe reeks verder, maar De Witte tempert euforie: "Zover zijn we nog niet"

Clint Vens
| 0 reacties
Gent zet straffe reeks verder, maar De Witte tempert euforie: "Zover zijn we nog niet"
Foto: © photonews

AA Gent kroop zaterdagavond door het oog van de naald op het veld van Waasland-Beveren. Dat zag ook Ivan De Witte, de Gentse voorzitter was blij met de zege maar was ook niet blind voor de manco's van zijn team.

Vooral die belabberde eerste helft stoort De Witte enorm: "Twee keer na mekaar kwam het spel in de eerste helft moeilijk op gang", laat hij optekenen in Het Laatste Nieuws. "Het goeie nieuws is dat we het telkens in de tweede helft rechtzetten, ook door tactische ingrepen van de trainer. Maar als je de zaken professioneel en nuchter bekijkt, moet je twee keer die eerste helft goed onder ogen zien. En ons niet laten meeslepen in de euforie van twee remontes, want anders gaan we niet zien wat we moeten zien."

Kramp

De Witte meent ook te weten waar het aan ligt, de spelers vertonen volgens hem tekenen van verkramping: "Ik heb gezien dat er een soort kramp in de groep komt. We moeten er dat er als club uit krijgen, zodat we bevrijd de play-offs kunnen spelen. Er komen ook nog twee wedstrijden aan waarin ik graag nog wat punten zou halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties