Ontsnapt aan een drama: beenharde ex-verdediger van Liverpool slikt zijn tong in tijdens oefeninterland

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Ontsnapt aan een drama: beenharde ex-verdediger van Liverpool slikt zijn tong in tijdens oefeninterland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bijzonder akelig tafereel tijdens een oefenpot tussen Thailand en Slowakije vandaag. Verdediger Martin Skrtel kreeg een bal keihard tegen het hoofd en slikte vervolgens zijn tong in.

Het onfortuinlijke incident - bijna met dramatische gevolgen - speelde zich af na 27 minuten. De ex-verdediger van het Engelse Liverpool, die de reputatie van een harde jongen heeft, probeerde de angel uit een gevaarlijke aanval van Thailand te halen toen hij van dichtbij pardoes geraakt werd door het leer dat afkomstig was van de voet van Chanathip Songkrasin. 

De 33-jarige stopper van het Turkse Fenerbahçe ging tegen de vlakte en bleef uitgeteld liggen. Zijn attente ploegmaats en een dokter snelden meteen ter hulp en zagen dat Skrtel zijn eigen tong had ingeslikt. Dat snelle en koelbloedige optreden bracht gelukkig redding. De aanvoerder van Slowakije, die met 3-2 in het winnende kamp zat, kon de match zelfs hervatten en werd finaal na 73 minuten vervangen. Martin Skrtel stelde na afloop zelf ook de fans gerust.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties