Ex-bondscoach houdt pleidooi voor Nainggolan in WK-selectie: "Anderen drinken ook pint of roken sigaret, maar dan wanneer niemand het ziet"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Ex-bondscoach houdt pleidooi voor Nainggolan in WK-selectie: "Anderen drinken ook pint of roken sigaret, maar dan wanneer niemand het ziet"

Volg België nu via WhatsApp!

Het stormachtige applaus bij de invalbeurt van Radja Nainggolan was eergisteren een van de meest opvallende wapenfeiten op de Heizel. Een duidelijk signaal van het publiek aan bondscoach Martínez: de middenvelder van AS Roma moet gewoon mee naar het WK in Rusland.

Een mening die trouwens ook Aimé Anthuenis is toegedaan, de ex-bondscoach van de Rode Duivels houdt een pleidooi voor 'Il Ninja': "Je kan Radja Nainggolan niet uit de selectie weren, zo eenvoudig is het voor mij. Hij is één van de betere spelers in de Serie A, toch niet de minste competitie in Europa. Hij verdient altijd zijn plaats in de kern van 23", klinkt het bij HLN

Dat de excentrieke aanjager al graag eens buiten de lijntjes kleurt, is voor Antheunis geen reden om hem thuis te laten: "Een pint drinken of een sigaret roken in het openbaar... Dat doen de anderen ook, maar dan wanneer niemand het ziet. Laat ons niet hypocriet doen, Radja moet mee naar Rusland. We kunnen het ons niet permitteren om zo'n speler thuis te laten. De bondscoach en de spelers moeten duidelijke afspraken maken, dat kan op vijf minuten gebeurd zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties