Kansloos voor het WK, maar... "Hij presteert beter dan sommige jongens die wel zeker zijn van hun selectie"

Kansloos voor het WK, maar... "Hij presteert beter dan sommige jongens die wel zeker zijn van hun selectie"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jongens die door Roberto Martinez nog niet zijn opgeroepen in de vorige matchen zijn zo goed als kansloos voor het WK in Rusland. Bij één naam daarvan fronst men wel de wenkbrauwen. Dennis Praet speelt immers op een hoog niveau in de Serie A.

De middenvelder van Sampdoria is bijzonder gegeerd door zijn prestatie. "Het is geen toeval dat de clubs die 1e, 2e en 3e staan (Juventus, Napoli en Roma) achter hem aanzitten. Ze zijn dol op hem", aldus Filip Joos in Extra Time.

"Hij scoorde afgelopen weekend zijn eerste doelpunt van het seizoen, maar het was ook pas zijn eerste keer dat hij op de 10 mocht spelen. Meestal speelt hij in het kommetje op het middenveld. Hij werkt enorm hard en heeft een enorm loopvermogen."

Niet eerlijk

Maar op een selectie hoeft hij niet te rekenen. "Waarom is de bondscoach nu naar China om 2 spelers te gaan bekijken die hij toch 100% zeker zal meenemen? Wordt Praet wel goed gescout?"

"Hij presteert nu beter dan sommige jongens die wél zullen meegaan naar het WK. Ik zeg niet dat Praet mee móét, maar nu is hij volledig uit beeld verdwenen. Ik vind het niet correct dat je onder deze bondscoach blijkbaar bij een topclub of in Engeland (of in China) moet spelen om in beeld te komen. Terwijl Praet toch een heel goed seizoen draait."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties