Drie panna's van een 17-jarige knul? 33-jarige verdediger schopt hem van het veld en gaf ook toe dat het expres was

Drie panna's van een 17-jarige knul? 33-jarige verdediger schopt hem van het veld en gaf ook toe dat het expres was
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Santos-Nacional werd opgeschrikt door een wel heel drieste actie. De ervaren verdediger Jorge Fucile werd zowaar drie keer door de benen gespeeld door een 17-jarig ventje en dat kon hij niet verkroppen... Wat daarna gebeurde, was een regelrechte aanslag.

Drie panna's en dan vond Fucile het welletjes. De 17-jarige Rodrygo, een enorm Braziliaans talent, maakte hem belachelijk en de Uruguyaan van Nacional schopte hem van het veld. 

En hij gaf dat ook toe. "Ik werd 3 keer gepoort, dat was me nog nooit overkomen. Er was geen andere manier om hem af te stoppen, dus heb ik hem maar uitgeschakeld. Daarna was het een rustige wedstrijd", aldus de 33-jarige verdediger.

Bij Santos waren ze furieus, want Rodrygo is er het troetelkindje. "Santos staat voor voetbal, panna's horen erbij. Drie keer door de benen gespeeld worden door een van de volgende sterren in het voetbal is geen schande. Maar met opzet iemand blesseren, is dat wel. Respect tonen voor je tegenstander is essentieel in het voetbal", klonk het in een officiële reactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties