Krijgen deze vijf Rode Duivels slecht nieuws te horen? Matrassen lijken te verraden wie straks moet thuisblijven

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 56 reacties
Krijgen deze vijf Rode Duivels slecht nieuws te horen? Matrassen lijken te verraden wie straks moet thuisblijven
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Oeps! Aan de hand van de 23 matrassen die werden opgestuurd naar de Russische hoofdstad Moskou lijkt het erop dat de namen van de vijf WK-afvallers bij de Rode Duivels al bekend zijn.

Als we mogen afgaan op de matrassen die LS Bedding uit het Oost-Vlaamse Maldegem naar Rusland heeft gestuurd, blijven Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele straks thuis. 

"Op basis van de matrassen zullen ­sommige Rode Duivels ook al op twee oren slapen, want onder anderen Christian Benteke, Thorgan Hazard, Koen Casteels en Youri Tielemans zijn zeker van een slaapplek", liet Sporza-journalist Ruben Van Gucht optekenen in Het Journaal

Niet ingeladen

De beelden leerden ons vervolgens dat er ook matrassen klaarstaan voor Celtic-verdediger Dedryck Boyata, Laurent Ciman, Marouane Fellaini, Dries Mertens, Eden Hazard en Toby Alderweireld. HLN ging nog wat dieper in op de (staats)zaak en kwam tot de conclusie dat de matrassen van de vijf bovengenoemde internationals niet werden ingeladen. 

​De definitieve WK-selectie verraden door een stapel matrassen die hun weg naar Rusland moeten vinden? Stel je dat voor zeg. Benieuwd of het straks allemaal blijkt te kloppen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties