Radja Nainggolan worstelt met de donkere kant van de voetbalwereld: "Er is zoveel valsheid en overal waar ze geld ruiken, wordt ervan gesnoept"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Radja Nainggolan worstelt met de donkere kant van de voetbalwereld: "Er is zoveel valsheid en overal waar ze geld ruiken, wordt ervan gesnoept"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan is een man met een mening, dat benadrukt hij zelf geregeld, en dus heeft hij ook wel wat te zeggen over wat er tegenwoordig allemaal gebeurt in het voetbalwereldje. In 'Gert Late Night' wond de man die er straks niet bij is op het WK er geen doekjes om.

"Ik heb nog een contract van drie jaar bij AS Roma, daarna zien we wel. Ik weet het op dit moment nog niet. Ik hou van voetbal en amuseer mij elke dag als ik op een voetbalveld kom. Maar ik ben gewoon een beetje vermoeid door wat ik allemaal zie in de voetbalwereld", laat de gepasseerde Rode Duivel zich ontvallen.  

"Ik bedoel: er is zoveel valsheid en het is allemaal business geworden. Ik heb het niet alleen over managers. Overal waar ze geld ruiken, wordt ervan gesnoept. Parasieten? Die heb je altijd wel, waar ik woon in Rome zijn ze heel snel bevriend met jou ook al heb je ze nog nooit gezien." 

Maar Nainggolan laat zich niet vangen: "Ik hou gewoon close wie ik al close had van vroeger. Bijvoorbeeld mijn makelaar. Ik heb een heel moeilijke jeugdperiode gehad, en bedank hem vandaag nog altijd voor het feit dat hij mij naar Italië heeft gebracht. Ook al is het een heel lange carrière geweest en moest ik van heel laag beginnen. Ik heb altijd karakter gehad en waar ik nu sta heb ik aan mijzelf en aan hem te danken. Ik zie dus ook geen reden om te wisselen van zaakwaarnemer."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties