Fans die niet binnen konden in Tubeke bestormen poorten, twee opmerkelijke afwezigen op training

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie vanuit Tubeke
| 0 reacties
Fans die niet binnen konden in Tubeke bestormen poorten, twee opmerkelijke afwezigen op training
Foto: © photonews

Kwamen vandaag in Tubeke de vragen trotseren: Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco. Allemaal goed en wel, maar op training waren die twee vervolgens nergens te bekennen. Maar het opmerkelijkste was de bestorming van het oefenveld door honderden ongelukkige fans.

1.600 fans, zoveel mochten er binnen om veiligheidsredenen, maar er stonden er nog honderden buiten te wachten. Velen met kinderen. Die toonden eerst nog geduld, maar toen de training al 45 minuten bezig was, begonnen ze naar voor te dringen. Op een gegeven moment kon de security de toevloed aan mensen niet meer houden en die probeerden zich een weg naar het veld te banen. Voor het oefenveld was er echter nog een poort die afgesloten kon worden.

Geen De Bruyne en Carrasco

Is er een blessure in het spel? Is het gewoon lichte hinder? Krijgen Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco wat rust van bondscoach Roberto Martínez? Niemand die het voorlopig kan zeggen. Laat ons evenwel hopen dat er zich geen grote problemen voordoen bij beide internationals die vandaag niet op het trainingsveld verschenen. 




Wél op training: 19 andere Duivels, wat dus betekent dat er nog twee ontbreken. Dat zijn niet geheel verrassend onze twee belangrijke centrale verdedigers Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Laatstgenoemde liet zich echter al ontvallen dat hij met betrekking tot zijn fitheid hoopvol gestemd is. En dat zou geen overbodige luxe zijn, de ervaren rot van FC Barcelona zal van pas komen, daar in Rusland...




 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties