Opvallend: terwijl Rode Duivels in volle focus blijven, hangen Franse vedetten in Russische nachtclub

Redactie
| 0 reacties
Opvallend: terwijl Rode Duivels in volle focus blijven, hangen Franse vedetten in Russische nachtclub

Opvallend hoe nuchter alle Rode Duivels gisteren bleven: ze hadden net de match van hun leven gespeeld, maar waren toch alweer volledig gefocust op de halve finale. Dat was bij Frankrijk, de tegenstander van dinsdag, wel even anders.

Het Franse BeIN Sports brengt een opvallend verhaal naar buiten dat bondscoach Didier Deschamps wellicht liever binnenshuis had gehouden. Na de 4-3 zege tegen Argentinië gingen zijn spelers namelijk een stapje in de wereld zetten en dat was lichtjes uit de hand gelopen.

Brandblussergevecht

L'Equipe vloog 's avonds meteen terug naar het basiskamp in Istra en daar gaf bondscoach Didier Deschamps opvallend genoeg de toestemming om de bloemetjes buiten te zetten. Een aantal spelers - het is niet gekend wie precies of met hoeveel ze waren - trok naar een Russische nachtclub en keerde pas om 3 uur 's nachts terug naar het spelershotel. Daar begonnen ze met brandblussers naar elkaar te spuiten, waardoor het brandalarm van het hotel afging en iedereen kort naar buiten moest.

Uiteindelijk bleek het niet zo erg, want Frankrijk won zijn kwartfinale tegen Uruguay enkele dagen later met sprekend gemak (0-2). Maar het zegt toch iets over het verschil tussen de Fransen en de Belgen... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties