Dit zijn ze dan, de beste elf van het WK (met uiteraard enkele Belgen)!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Dit zijn ze dan, de beste elf van het WK (met uiteraard enkele Belgen)!
Foto: © photonews

Meer dan een maand konden we genieten van de beste spelers die deze wereld te bieden heeft op het WK in Rusland. Er kunnen er echter maar elf in ons Dream Team van het WK.

Achterin kon er niemand anders dan Thibaut Courtois in doel staan. De Belg werd niet voor niets verkozen tot beste doelman van het tornooi. Vooral zijn prestatie tegen Brazilië was legendarisch. In de verdediging vind hij met Meunier nog een landgenoot terug. Dat hij de onmisbare schakel was, bleek in de verloren halve finale tegen Frankrijk.

Bij de Fransen was het Umtiti die ons een peer stoofde en uiteindelijk een uitstekend WK speelde, ook Vida en Trippier zagen hun marktwaarde op deze wereldbeker fors stijgen. N'Golo Kanté was bij de uiteindelijke kampioen de sterkste en in de latere fases kwam ook de klasse van Pogba bovendrijven. Luka Modric was dan weer de verdiende laureaat in de categorie 'beste speler'.

Voorin mochten Eden Hazard en Romelu Lukaku absoluut niet ontbreken. Lukaku miste door de penalty's van Kane de kans om topschutter te worden en Hazard bereikte een hoger niveau in Rusland. Kylian Mbappé, daar konden we ook niet naast kijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties