Gent mag zich in de handen wrijven met Vadis Odjidja: "Ik kan hier mijn beste niveau ooit halen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Gent mag zich in de handen wrijven met Vadis Odjidja: "Ik kan hier mijn beste niveau ooit halen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Vadis Odjidja naar AA Gent is één van dé transfers van deze zomer. Hij kwam aan met een conditionele achterstand, maar laat het beste verhopen met zijn eerste prestaties.

Zo was hij enorm aanwezig in de wedstrijd in Polen, ondanks het feit dat hij nog niet helemaal fit is door een verre van ideale voorbereiding. "Ik heb bij Olympiakos nog getraind, maar dat was met het tweed elftal en ik ging niet op stage. Ik zit dus met een conditionele achterstand", aldus Odjidja.

"Ik moet zien hoe het gaat met die vele wedstrijden, het is moeilijk om een percentage op mijn fitheid te plakken, maar ik zit aan 65-70 procent." Dat doet het beste verhopen voor de Buffalo's, geeft ook Yves Vanderhaeghe aan. "Als je Vadis zijn prestaties en impact nu al ziet, terwijl hij aangeeft dat hij nog niet helemaal fit is, ben ik ook benieuwd naar wat er nog komt."

Beste Vadis ooit?

Odjidja keerde terug naar Gent op een leeftijd waarbij de meeste middenvelders op de top van hun kunnen spelen. "Als ik puur naar mezelf kijk, ben ik beter dan vroeger en kan ik veel meer de zaken zelf bepalen. Ik heb gewoon nog wat tijd nodig om helemaal fit te geraken, maar dan kan ik zeker naar het beste niveau uit mijn carrière toe groeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties