Vadis Odjidja legt uit waarom hij AA Gent verkoos boven andere geïnteresseerde clubs: "Daar was ik naar op zoek"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Vadis Odjidja legt uit waarom hij AA Gent verkoos boven andere geïnteresseerde clubs: "Daar was ik naar op zoek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen coach Yves Vanderhaeghe schoof woensdag aan voor de Gentse persbabbel. Ook nieuwkomer Vadis Odjidja was van de partij.

De middenvelder begon destijds zijn carrière bij de Buffalo's, waarna hij zijn opleiding verderzette bij RSC Anderlecht. "Ik ben heel blij om hier iedereen terug te zien. Er zijn veel mensen die ik nog ken van toen ik hier als kleine jongen begon", verkondigde de Gentenaar. "Ik ben blij dat de club me de kans geeft om me hier opnieuw in de kijker te spelen."

Verschillende teams hadden Odjidja in het vizier. "Er waren wel wat clubs waarbij nog iemand eerst moest vertrekken en waar het lang wachten was, maar dat was bij Gent niet het geval."

"Niets beter dan gewoon thuiskomen en in uw eigen stad te kunnen spelen."

"Bij Sporting Lissabon bleef het maar aanslepen en als je ziet wat er daar ook van problemen zijn, zocht ik naar stabiliteit bij Gent. Niets beter dan gewoon thuiskomen en in uw eigen stad te kunnen spelen."

Odjidja ziet veel van zijn kameraden terug. "Ik heb nooit het contact met mijn echte vrienden verloren. Alleen zijn er nu meer mogelijkheden om hen te zien en dat ze kunnen komen kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties