Vanderhaeghe op zijn hoede voor de Polen: "Maar we willen het publiek ook laten genieten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 6 reacties
Vanderhaeghe op zijn hoede voor de Polen: "Maar we willen het publiek ook laten genieten"
Foto: © photonews

AA Gent haalde dankzij een doelpunt van Jonathan David vorige week een uitstekende uitgangspositie in Polen. Vanavond moet de klus in de eigen Ghelamco Arena helemaal geklaard worden.

Vanderhaeghe ziet het zitten. "We hebben een mooie uitgangspositie verworven vorige week. Intussen boekten ook onze eerste overwinning in de competitie en je ziet dat het deugd deed aan de spelersgroep. Ze hebben hard gewerkt om conditioneel in orde te zijn en met die twee goeie prestaties werden ze daar ook voor beloond."

Toch blijft hij op zijn hoede. "We mogen hen vooral niet onderschatten, het blijft een gevaarlijke ploeg die dit weekend opnieuw gewonnen heeft met 0-2. Ze zetten een stevig blok, dat goed georganiseerd blijft, om daarna gewiekst en klinisch toe te slaan. Dat moet een waarschuwing zijn voor ons, we mogen zeker niet op een tegenaanval botsen. Langs de andere kant willen we het publiek natuurlijk ook iets geven."

Niet blind ten aanval trekken

We hebben het voordeel dat we een doelpunt voorstaan. Het is aan hen om te komen en alleen de kwalificatie telt. We mogen vooral niet blind ten aanval trekken, anders kan het ons zuur opbreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties