Alexander Corryn over zijn paraatheid en thuisdebuut: "Niet zo erg als vorige keer" en "Extra pijnlijk"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Alexander Corryn acht blessure niet al te erg en betreurt thuisnederlaag

Alexander Corryn over zijn paraatheid en thuisdebuut: "Niet zo erg als vorige keer" en "Extra pijnlijk"
Foto: © photonews

Bij KV Mechelen beleefde ook Alexander Corryn weinig plezier aan de thuiswedstrijd tegen Lommel. In eerste instantie was er uiteraard de nederlaag die hem behoorlijk dwars zat. Bovendien is Corryn ook nog niet helemaal verlost van de vervelende blessurezorgen.

Tijdens de openingsmatch in Leuven liep Corryn al na twintig minuten een verrekking op. Hij kon wel klaargestoomd worden om op speeldag drie zijn rentrée te maken. Tegen het einde van de wedstrijd leek hij echter weer last te hebben. "Ik heb opnieuw een sneer gevoeld. Bij een versnelling in de tweede helft is het er terug een beetje ingeschoten. Ik denk wel dat het minder erg is dan vorige keer", tilt Corryn er niet al te zwaar aan. "Het is misschien omdat de spier op dat moment al wat vermoeid is". 

Corryn speelde zijn allereerste officiële thuiswedstrijd in een geelrood shirt, hoewel hij al sinds 2015 eigendom is van KV Mechelen. Het was voor heel de ploeg een lange aanloop naar dit moment aangezien de eerste twee duels buitenshuis werden afgewerkt. "Natuurlijk keek iedereen ernaar uit. Er was veel volk. Je wilt die mensen iets geven natuurlijk. Het is dan extra pijnlijk dat je de boot in gaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties