Reactie Genk-sterkhouder Malinovskyi ziet het graag: "Vorig seizoen gingen de kopjes nog naar beneden"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 1 reacties
Genk-sterkhouder Malinovskyi ziet het graag: "Vorig seizoen gingen de kopjes nog naar beneden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zorgde donderdag voor een waar spektakelstuk op het Europese toneel. De Limburgers scoorden liefst 5 keer tegen het Deense Brøndby. Ruslan Malinovskyi blijft echter voorzichtig.

De Smurfen zaten aan de rust met een 2-0 voorsprong op rozen, maar gaven die riante uitgangspositie na de koffie in amper 6 minuten volledig weg. 

"Wij gaven hen te veel ruimte in het begin van de tweede helft. Dit zijn  fouten die we niet meer mogen maken", reageert Ruslan Malinovskyi in gesprek met onze redactie.

"Vorig seizoen zouden na die 2-2 de kopjes naar beneden gegaan zijn, maar nu hebben we heel goed gereageerd. Ik ben heel blij want we scoorden na die gelijkmaker nog 3 prachtige goals."

En zo lijkt de groepsfase van de Europa League binnen voor Genk, of niet? "We zijn helemaal nog niet geplaatst", blijft de Oekraïner voorzichtig. "We moeten deze focus houden en goed voorbereid zijn voor de terugmatch."

"We moeten ons verwachten aan een heksenketel, hun supporters zullen heel veel sfeer maken. We moeten zorgen dat zij die eerste goal niet maken. Als wij in Denemarken eerst kunnen scoren, dan zullen we ver staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties