OFFICIEEL: Antwerp bevestigt, Bölöni blijft langer bij The Great Old: "Beloning voor knappe prestaties"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 32 reacties
OFFICIEEL: Antwerp bevestigt, Bölöni blijft langer bij The Great Old: "Beloning voor knappe prestaties"

Antwerp FC rondde net drie aanvallende transfers af en is nog met een aantal dossiers bezig op Transfer Deadline Day, maar tussen de lijnen had ook coach Laszlo Bölöni groot nieuws te melden op zijn persconferentie.

UDPATE 15u10: "De knappe prestaties van onze coach worden beloond. Laszlo Bölöni kwam begin vorig seizoen aan het sportieve roer te staan en kreeg de aartsmoeilijke taak om met een volledig nieuwe kern RAFC te handhaven in de hoogste klasse van het Belgische voetbal."

"Als promovendus deden we het meer dan behoorlijk, we deden tot en met de laatste speeldag mee voor deelname aan Play-Off 1. Onze coach ondertekende vandaag een nieuw contract dat hem tot 30 juni 2020 aan onze club "

10u10: Laszlo Bölöni gaat zijn contract bij Antwerp immers verlengen. Luciano D’Onofrio gaf twee weken geleden al aan dat dat het plan was en de 65-jarige Roemeen bevestigde dat volgens Het Nieuwsblad nu zelf op zijn persconferentie in aanloop naar de competitiematch tegen Anderlecht. 

"Als meneer D’Onofrio zoiets zegt, dan wil dat zeggen dat de club tevreden is met het werk dat we doen. Daar ben ik fier en tevreden over", zei hij. "En dus ga ik vandaag mijn contract verlengen. Voor hoe lang ik bijteken? Ik laat het aan de directie over om daarover te communiceren. Het is in ieder geval geen contract voor tien jaar", eindigde Bölöni met een lach.

Het is wel mogelijk dat de officiële bevestiging later dan vandaag komt, aangezien het zo al druk genoeg zal zijn op deze Transfer Deadline Day en de contractverlenging van de coach geen heel dringende zaak is.

Bölöni werd vorig zomer vlak na de promotie aangesteld en streed met Antwerp tot op de laatste speeldag mee voor play-off 1. Ook dit seizoen is The Great Old sterk begonnen met 11 op 15.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties