"De cijfers moeten ook kloppen": Francky Dury geeft aan of er nog iets bijkomt bij Essevee, interesse in Heylen en Verboom

"De cijfers moeten ook kloppen": Francky Dury geeft aan of er nog iets bijkomt bij Essevee, interesse in Heylen en Verboom

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timothy Derijck vertrok in de laatste week voor het sluiten van de transfermarkt nog bij Zulte Waregem. Komt er nog een vervanger? Francky Dury hakt de knoop door. En wat zal er aan uitgaande zijde nog gebeuren?

Bij Zulte Waregem werden dit seizoen heel veel nieuwkomers aangetrokken, op de laatste dag van de transfermarkt zal er echter vermoedelijk - ondanks het vertrek van Derijck - niets meer gebeuren aan inkomende zijde.

"Bjordal mag nu niet meer vertrekken. Ik heb met hem goed gecommuniceerd daarover na het vertrek van Derijck. Hij weet dat we op hem rekenen. Er zal vermoedelijk niemand meer komen. De cijfers moeten ook kloppen", was Dury eerlijk op een persconferentie aan de Gaverbeek.

Uitgaande zijde

Aan uitgaande zijde kan er wél nog een en ander verwacht worden. De club kon eerder al Reichert, Bala, De Mets (aan Beerschot-Wilrijk), Oldrup Jensen en Severin slijten of uitlenen aan diverse clubs, waarmee vele 'probleemgevallen' opgelost waren.

Robert Mühren trekt op huurbasis naar NAC Breda, waardoor enkel nog voor Bryan Verboom, Michaël Heylen en Kingsley Madu een oplossing wordt gezocht. Die laatste is geblesseerd aan de adductoren en zal vermoedelijk niet vertrekken, voor Verboom is er Franse en Cypriotische interesse, terwijl ook Heylen verschillende opties heeft in binnen- en buitenland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties