Lior Refaelov legt uit waarom hij, ondanks nieuwe interesse van Standard en ook andere clubs, toch bij Antwerp belandde
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Lior Refaelov ruilde Club Brugge in voor Antwerp

Lior Refaelov legt uit waarom hij, ondanks nieuwe interesse van Standard en ook andere clubs, toch bij Antwerp belandde
Foto: © photonews

Lior Refaelov streek in de slotweek van de transferperiode bij Antwerp neer. De Great Old huurde de Israëlische winger van Club Brugge, waar zijn contract in de zomer van 2019 afloopt.

Net als in de winter trok ook Standard opnieuw aan zijn mouw. Toch werden Refaelov en coach Michel Preud'homme niet herenigd. "Ik wens Michel echt het aller-, allerbeste toe, maar het kwam er gewoon niet van", legt de vleugelaanvaller uit in Het Nieuwsblad. "Ondanks een paar nieuwe gesprekken die we gehad hebben, ging de deal ook in de zomer niet door."

Net als Standard stonden nog andere teams voor Refaelov in de rij. "Uit Israël was er opnieuw interesse (van onder meer Maccabi Tel Aviv red.), maar de transfermarkt sluit er pas op 17 september. Ik wou dus eerst zien of er nog een optie in België was. Ik ben er nog maar 32, naar Israël terugkeren kan ik nog altijd later doen."

Goed moment voor Antwerp

De keuze viel uiteindelijk op Antwerp. "Een paar dagen voor het einde van de transferperiode had ik dan een meeting met Luciano D'Onofrio en voorzitter Paul Gheysens. Hun plannen, hun ambitie, hun investeringen en het feit dat de infrastructuur hier echt op topniveau is, deden me snel inzien dat ik naar hier wou komen. Als ze me een paar jaar eerder, toen dit alles er nog niet was, gevraagd hadden om te komen, had ik misschien eerder wacht toch maar eventjes gezegd." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties