Hans Vanaken had zeldzame offday tegen zijn ex-ploeg: "Vermoeidheid na Rode Duivels mag geen excuus zijn"
Redactie vanuit Brugge
| 3 reacties

Hans Vanaken kwam met Club Brugge niet in zijn spel tegen ex-ploeg Lokeren

Hans Vanaken had zeldzame offday tegen zijn ex-ploeg: "Vermoeidheid na Rode Duivels mag geen excuus zijn"

Club Brugge draaide vrijdagavond - zeker in de eerste helft - voor geen meter tegen Lokeren. Ook Hans Vanaken, die gewoonlijk zelfs uitblinkt in de moeilijkste omstandigheden, kwam maar niet in zijn spel tegen zijn ex-ploeg. Hoe verklaart hij dat zelf?

"Ik probeer me niet weg te steken en ik kom vaak aan de bal. Dan kan het gebeuren dat ik eens een bal verlies of dat een pass niet aankomt, dat gebeurt nu eenmaal", verklaarde Hans Vanaken achteraf. "Het was misschien een mindere match, maar niets om me zorgen over te maken."

Misschien zat de vermoeidheid na zijn eerste interlandbreak als Rode Duivel er voor iets tussen? "Ik heb twee nachten nodig gehad om bij te slapen (lacht). Maar dat mag geen excuus zijn om vandaag slecht te spelen en dat was ook niet het geval, vond ik zelf. Van vermoeidheid is zeker geen sprake."

Die knal tegen de kruising? Dinsdag gaat hij er wel in

Na de rust ging het wel véél beter en Vanaken maakte met iets meer geluk zelfs bijna het mooiste doelpunt van de speeldag. "Mooi maar niet mooi genoeg. Ik voelde meteen dat ik ‘m goed had geraakt, maar dan spat die bal op de kruising. De trap was goed, alleen iets te hoog. Dinsdag gaat hij er wel in," zei Vanaken nog met een knipoog.

Zondag blikken we met Hans Vanaken vooruit op de eerste Champions League-match tegen Dortmund.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties