UPDATE: Genk komt met nieuws over de scan van Trossard en zijn onbeschikbaarheid: "Nog veel pijn"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 61 reacties

Leandro Trossard is een tijd buiten strijd nadat zijn schouder uit de kom ging

UPDATE: Genk komt met nieuws over de scan van Trossard en zijn onbeschikbaarheid: "Nog veel pijn"
Foto: © photonews

KRC Genk verloor donderdagavond van Sarpsborg (3-1), maar wat Philippe Clement nog het meest zal bezig houden is de blessure van Leandro Trossard. Die moest van het veld gedragen worden.

Update 17u31: Genk is zelf met nieuws over de scan van Trossard naar buiten gekomen: "Verder onderzoek vandaag in het ZOL wees uit dat de bijkomende schade aan het gewricht beperkt is. Hij heeft geen operatie nodig, maar heeft wel nog veel pijn en zal hierdoor enkele weken onbeschikbaar zijn. Van zodra de pijn mindert zal Leandro de trainingen kunnen hervatten."

8u: Trossard probeerde de bakens te verzetten, maar werd ook stevig aangepakt. Na een duw in de rug belandde hij slecht op zijn linkerschouder en die schoot daarbij uit de kom. De medische staf van Genk kon de schouder er nog tijdens de wedstrijd terug in zetten, maar hij zal toch enige tijd out zijn.

Zo mist hij al zeker de match in en tegen Gent en de wedstrijden met de Rode Duivels. Dat is vooral voor Trossard slecht nieuws, want hij hoopte zijn debuut te mogen maken. De vorige keer werd hij wel opgeroepen, maar speelde hij niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties