Ex-aanvaller haalt uit naar Vanhaezebrouck: "Hij sprak niet met mij, maar wel in de pers over mij. Dat maakte me alleen kwader"

Ex-aanvaller haalt uit naar Vanhaezebrouck: "Hij sprak niet met mij, maar wel in de pers over mij. Dat maakte me alleen kwader"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag trekt Anderlecht naar Eupen, een duel tussen de twee ex-clubs van Henry Onyekuru. Bij de ene schitterde hij en verdiende hij zijn transfer naar paars-wit. Maar eens daar aangekomen was het gedaan met de rozengeur en maneschijn.

Uitgerekend tegen Eupen liep Onyekuru een zware knieblessure op. En die blessure hield hem weg van het WK, want hij was niet wedstrijdfit. Of althans, dat beweerde Anderlecht. Want de versie van de aanvaller is heel anders.

"Ik was op tijd speelklaar. Alleen heb ik bij Anderlecht de kans nooit gekregen om dat te tonen", haalt hij nu aan in Grenz Echo. "Aan tien minuten speeltijd had ik genoeg gehad om de bondscoach te overtuigen dat hij op me kon rekenen."

"Maar zelfs dat werd me niet gegund. Toen heb ik beslist dat ik Anderlecht wilde verlaten. Ik moest spelen om het WK te halen, maar Vanhaezebrouck deed koppig zijn eigen zin. Het feit dat hij niet tegen mij praatte, maar het wel in de pers over mij had, maakte me alleen maar kwader."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties