Reactie ? Ethan Horvath keert met clean sheet terug in het Brugse doel en krijgt de megafoon: "Altijd in blijven geloven"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 8 reacties
? Ethan Horvath keert met clean sheet terug in het Brugse doel en krijgt de megafoon: "Altijd in blijven geloven"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft tegen KV Oostende (4-0) zijn eerste zege én eerste clean sheet in een maand tijd gepakt. De doelman van dienst was voor het eerst Ethan Horvath en hij mag terugblikken op een geslaagde avond. Na afloop mocht hij zelfs het vieringsritueel leiden.

Een perfecte match was het nog niet, maar Horvath stond paraat waar het moest en scoorde zeker naar het einde toe nog punten bij het Brugse publiek en wellicht ook trainer Ivan Leko.

"Geduldig zijn en er altijd in blijven geloven dat ik goed bezig ben", gaf Horvath zelf als de verklaring voor zijn sterke terugkeer. "Mentaal was het niet makkelijk, met alles dat vorig jaar gebeurd is en de moeilijke periode waar we nu even inzitten... Maar altijd blijven geloven, dat is het belangrijkste."

Zoals dat de gewoonte is in Brugge, mag de matchwinnaar de spionkop toespreken via de megafoon. De nogmaals weergaloze Hans Vanaken was in dat opzicht misschien meer geschikt geweest, maar gezien de omstandigheden zal het Horvath ongetwijfeld deugd gedaan hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties