"In januari moet Anderlecht fors investeren"

"In januari moet Anderlecht fors investeren"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft de heenronde afgesloten met een aanvaardbare achterstand op Genk en Club Brugge. Tot daar het positieve nieuws, want de rest was niet echt om over naar huis te schrijven. Radiocommentator Peter Vandenbempt ziet dat er geld zal moeten vloeien in januari.

"Het gebrek aan niveau, kwaliteit en spektakel in te veel matchen, daar kan Anderlecht niet tevreden mee zijn. In vergelijking met Club en Genk zijn er wel een aantal geldige excuses. Ze moesten een totaal nieuwe ploeg bouwen, terwijl de club in transitie was, er waren heel veel blessures en er was de min of meer mislukte transferperiode", aldus Vandenbempt bij Sporza.

De portefeuille zal dus moeten boven komen. "Die conclusie heeft nu ook Marc Coucke getrokken. Er is iets te veel middelmaat, gebrek aan persoonlijkheid en kwaliteit in bepaalde compartimenten. In januari moet paars-wit fors corrigeren. Als je dat allemaal optelt, dan kan ik me voorstellen dat Vanhaezebrouck gezien de omstandigheden denkt dat de opgelopen schade in de competitie nog erg meevalt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties