Interview Gaat Bertrand Crasson Pär Zetterberg achterna? "Ik liet hen verstaan dat ik deel wil uitmaken van de koerswijziging"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 13 reacties
Gaat Bertrand Crasson Pär Zetterberg achterna? "Ik liet hen verstaan dat ik deel wil uitmaken van de koerswijziging"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht wil zijn DNA terug, daar moet de nieuwe assistent-coach Pär Zetterberg mee voor zorgen. Ook andere namen zijn in beeld.

Onder meer Bertrand Crasson wordt aan een terugkeer naar paars-wit gelinkt. "Wat Michael Verschueren doet, is goed voor de club", zegt de oud-rechtsachter in een reactie aan onze redactie. "Ik was uitgenodigd op de wedstrijd tegen AA Gent en sprak er onder meer met Marc Coucke. Ik vertelde hem toen dat ik deel wil uitmaken van dit project."

17 jaar bij Anderlecht

"Ik heb 17 jaar bij Anderlecht doorgebracht. Wat het nieuwe bestuur doet, het DNA terughalen, is van vitaal belang. Met mijn ervaring wil ik graag een bijdrage leveren, maar de beslissing ligt niet bij mij", aldus een enthousiaste Crasson.

"Deze volledige verandering is noodzakelijk om de vele verloren jaren goed te maken. We moesten van koers veranderen. Coucke beseft dat hij mannen nodig heeft die het huis kennen. Dat is essentieel geworden voor elke grote club. Ook de Duitse en Nederlandse teams hebben die evolutie begrepen", besluit Crasson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties