Lof over en weer tussen Mourinho en Fellaini
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Na mooie woorden van Mourinho haalt Fellaini nu loftrompet boven voor zijn trainer

Lof over en weer tussen Mourinho en Fellaini
Foto: © photonews

Sinds Marouane Fellaini zich tegen Young Boys Bern kroonde tot matchwinnaar, is men hem weer een stukje meer gaan waarderen bij Manchester United. Zeker zijn coach is vol lof over hem. Maar dat is omgekeerd evenzeer het geval. Fellani wijt zijn goede vorm aan het vertrouwen dat hij krijgt.

'Geen Maradona, maar hij krijgt de waardering die hij verdient en hij bezorgt je doelpunten'. Dat was zowat hoe José Mourinho Marouane Fellaini had beschreven. De Rode Duivel van zijn kant is blij dat hij onder Mourinho zijn waarde kan tonen.

Vertrouwen

"Ik geef hem alles wat ik heb", zegt de middenvelder op de site van United. "Of dat nu vijf, tien of negentig minuten is. Ik zie geen enkele reden om boos te zijn als ik niet start. Hij vertrouwt me, hij geeft me zelfvertrouwen en ik probeer hem iets terug te geven."

Fellaini stelt zich ten dienste van de ploeg, ook naar specifieke taken toe. De orders van de coach uitvoeren is zijn opdracht. "Als ik maar één minuut moet spelen, dan doe ik dat, voor het team. Als ik moet verdedigen, verdedig ik. Als ik moet aanvallen, val ik aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties