? Dolle taferelen in Italië: Romeinse clubs krijgen deksel op de neus in minuten 95 en... 99

In de Serie A was het zaterdagavond een zotte bedoening. In de matchen tussen Lazio en Sampdoria en Cagliari en Roma werd er diep in de toegevoegde tijd nog gescoord. En beide Romeinse clubs werden de pineut.

Roma leek bij Cagliari al snel redelijk zeker van de overwinning. Cristante en Kolarov zorgden voor de 2-0. De aansluitingstreffer van Cagliari leek te laat te komen. En ze zagen ook nog twee spelers met rood van het veld gaan daarna. Game over? Nee, met negen konden ze in de 95ste minuut nog scoren. Sau bracht het thuispubliek in extase.

En dan was er nog de spectaculaire partij tussen Lazio en Sampdoria. Quagliarella scoorde, maar Acerbi maakte tien minuten later gelijk. Immobile scoorde zes minuten ver in blessuretijd wat de winning goal leek te worden, maar Sampdoria-invaller Saponara legde liefst negen minuten in de toegevoegde tijd de 2-2 eindstand vast.