Luminus Arena amper halfvol voor beslissende match van Genk: "Vorig jaar smeekten onze fans om een Europees ticket"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 45 reacties
Luminus Arena amper halfvol voor beslissende match van Genk: "Vorig jaar smeekten onze fans om een Europees ticket"

Nu mag het echt niet meer mislopen: nadat Racing Genk de zekere kwalificatie in Malmö liet liggen, heeft het vanavond genoeg aan een puntje in eigen huis tegen Sarpsborg. "Maar we hebben nog nooit voor een punt gespeeld", verzekert Philippe Clement.

En toch... "Maar ik geef toe: het geeft wel een beetje rust dat het niet van moeten is. Ik ben ook blij dat we ons lot in eigen handen hebben", zei Clement volgens Het Nieuwsblad op zijn persconferentie.

"Ook al lieten we in Malmö al een unieke kans liggen om ons te plaatsen: voor dit uitgangspunt voor onze laatste thuismatch tegen Sarpsborg hadden we vooraf met beide handen getekend."

Toch is er één ding dat de Genkse coach een beetje betreurt. "Ik hoop wel dat de steun van ons publiek een extra troef wordt. Het is jammer dat er slechts 12.000 tickets verkocht werden, ik hoop dat er daar toch nog veel bijkomen."

"Ik hoorde onze fans vorig jaar smeken om een Europees ticket. Dan zou het leuk zijn mocht het stadion goed gevuld zijn voor zo'n finale. Nu goed, ik leef met een goed gevoel naar de match toe. De honger om Europees te overwinteren is erg groot", aldus Phillipe Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties