Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties

Heel wat jongens van Cercle en Standard in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Speeldag negentien zal vooral onthouden worden als het moment waarop het geduld van het Anderlecht-bestuur met Vanhaezebrouck opdroogde, maar verder waren er ook heel wat mooie prestaties te zien. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Tussen de palen zorgde ene Thomas Kaminski ervoor dat het 0-0 bleef tussen KV Kortrijk en Club Brugge, hij pakte uit met enkele goeie reddingen.

Verdediging

Achterin kon hij ook rekenen op een secure Gary Kagelmacher. Bij Standard deed Zinho Vanheusden het uitmuntend tegen Zulte Waregem, Dewaest was de rots in de branding voor KRC Genk tegen Oostende. Bambo Diaby deed het bij Lokeren erg goed op de rechtsachter, toch niet zijn normale positie.

Middenveld

Op het middenveld waren Mercier en Hazard twee van de nagels aan de doodskist van Hein Vanhaezebrouck. Malinovskyi speelde bij Genk maar een uur, maar dat was voldoende om zijn stempel te drukken met een mooie goal. Dé beste prestatie van dit weekend was echter die van Mehdi Carcela. Hij vrat Zulte Waregem op z'n eentje op. Bruno viel in tegen Gent en tekende voor een goal én een assist. Niet slecht.

Aanval

Victor Osimhen is onze enige spits deze week. Zijn harde werk tegen AA Gent werd in het slot beloond met een belangrijke goal.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties