Ondanks eenvoudige zege van Standard: "Ik ben niet tevreden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Ondanks eenvoudige zege van Standard: "Ik ben niet tevreden"
Foto: © photonews

Razvan Marin was misschien wel één van de betere spelers op het veld in Standard-KV Oostende. De Roemeense middenvelder bekroonde een sterke match met een knappe goal, maar was achteraf toch niet helemaal tevreden over de wedstrijd.

Na 23 minuten hadden de Rouches hun schaapjes al op het droge na goals van Djenepo, Marin en Vanheusden. Daarna haalde Standard de voet van het gaspedaal en werd het na een geweldig eerste deel van de match toch nog een best saai kijkstuk op Sclessin.

"Het was niet de perfecte match", zag ook Razvan Marin. "De eerste helft was heel goed, maar ik ben niet tevreden. Zeker niet over wat we na de rust hebben laten zien. We zijn profs. We moesten blijven spelen zoals in de eerste helft, maar dat hebben we niet gedaan na de pauze."

Een verklaring heeft de Roemeense international niet voor de mindere tweede helft. "Ik weet niet waarom. Maar oké, de 3 punten zijn een feit en we staan in de top 6, dus we kunnen met vertrouwen naar Charleroi. Ook al wordt het daar zeker niet eenvoudig."

Marin zorgde met een knal voor het tweede doelpunt 


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties