Vossen vreesde even het ergste en is nog niet de oude: "Ik durf er geen datum op te plakken"
Redactie
| 0 reacties

Jelle Vossen is nog aan het revalideren maar is wel mee op stage met Club Brugge

Vossen vreesde even het ergste en is nog niet de oude: "Ik durf er geen datum op te plakken"

Hoe lang Jelle Vossen nog out is kan hij zelf niet zeggen. Wat wel zeker is, is dat hij er alles aan doet om zo snel mogelijk weer op het veld te staan. De Limburger probeert alvast een ding te doen: positief blijven.

Eind oktober kreeg Jelle Vossen slecht nieuws te verwerken. In de competitiematch tegen Waasland-Beveren scheurde hij de mediale band van zijn knie en hij vreesde het ergste. "Ik was in paniek", zei hij bij HLN "Je voelt iets knakken en dan weet je dat er iets niet klopt. 'Het is voorbij. Ik ga nooit meer kunnen stappen', dacht ik bij wijze van spreken."

Het is naar eigen zeggen de moeilijkste blessure waar de Limburger al mee te maken kreeg. "Vroeger verbeet ik de pijn. Nu moeten de kinesisten me afremmen. Ze zeggen dat het geen zin heeft om zaken te forceren."

Stage

Vossen bevestigt dat de revalidatie vlot verloopt en dat hij blij is dat hij mee op stage is. Mentaal geeft dat steun zegt hij. "Ik hoorde dat de geblesseerden van PSV in Nederland zijn achtergebleven... Dat had ik echt wel ambetant gevonden. Je bent sowieso al minder bij de groep betrokken als je niet fit bent. Wel, dan is het een stuk aangenamer om hier verder te mogen revalideren."

Wanneer we Vossen terug op het veld kunnen verwachten is nog een raadsel. "Pas als mijn knie weer honderd procent is, mag ik de volgende stap zetten. Is dat binnen twee weken: perfect. Is het over zes weken: ook perfect! Ik durf er geen datum op plakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties