Batshuayi maakte indruk op zijn nieuwe manager: "Enorme impact"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Crystal Palace-manager Roy Hodgson is blij met zijn twee Rode Duivels in de aanvalslinie

Batshuayi maakte indruk op zijn nieuwe manager: "Enorme impact"

Met Michy Batshuayi en Christian Benteke stonden er zaterdag twee Belgen in de aanval bij Crystal Palace. De manager was tevreden over het duo.

Benteke startte voor het eerst sinds zijn ellendige blessure in de basis maar kon niet scoren. Toch had de manager van Crystal Palace lovende commentaar over zijn targetman. "Goed dat hij weer terug is. Hij moet nu de fans voor zich winnen door wat goals te maken. Hij trof nog maar drie keer raak in de zestien maanden dat ik bij de club ben. Maar hij kan het, hoor", aldus Roy Hodgson.

Die andere Belg, Michy Batshuayi, kreeg slechts acht minuten om zich te bewijzen. Hij was dan ook nog maar twee dagen bij zijn nieuwe club aangesloten. "Hij scoorde bijna, maar bij onze tweede goal deed hij het wel heel goed", aldus Hodgson. "Zijn impact was enorm en hij zal ons nog goed van pas komen in de degradatiestrijd."

Met Denis Odoi stond er nog een derde Belg op het veld. Hij verloor met Fulham de Londense derby met 2-0. De tweede goal kwam tot stand nadat de doelman van Fulham een poging van 'Batsman' uit zijn doel ranselde. Schlupp werkte daarna de rebound binnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties