Reactie Had Benson meteen rood moeten krijgen? "Ik wil me excuseren voor die overtreding, dit is niet het voetbal dat wij uitdragen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 21 reacties
Had Benson meteen rood moeten krijgen? "Ik wil me excuseren voor die overtreding, dit is niet het voetbal dat wij uitdragen"
Foto: © photonews

Manuel Benson speelde een geweldige wedstrijd op bezoek bij AA Gent, maar had die eigenlijk met rood moeten beëindigen na een trap langs achteren bij Dejaegere. Coach Storck nam achteraf een verrassend standpunt in.

Hij opende de persconferentie met excuses voor die overtreding van zijn creatieve middenvelder. "Voor ik begin met mijn analyse van de wedstrijd, wil ik terugkeren op die fase met Manuel Benson in de tweede helft. Ik wil me namelijk verontschuldigen in mijn én zijn naam."

"Dit is not onze stijl om zo'n fouten te maken. Het was niet nodig en een grote fout." Benson zelf zag het zo. "Ik wou eigenlijk een professionele trekfout maken, maar Dejaegere was te snel weg. Daarna wou ik hem gewoon aantikken. Kon je rood geven? Misschien wel. De gele kaart was alleszins terecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties