Een afkoopsom van enkele tientallen miljoenen schrikt Man United niet af om Pochettino in te lijven
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties

Een afkoopsom van enkele tientallen miljoenen schrikt Manchester United niet af om Pochettino (Tottenham) in te lijven

Een afkoopsom van enkele tientallen miljoenen schrikt Man United niet af om Pochettino in te lijven
Foto: © photonews

Manchester United zou ver willen gaan om Mauricio Pochettino weg te kopen bij Tottenham Hotspur, heel ver. Maar de opvolger van Mourinho levert toch goed werk momenteel?

Terwijl Ole Gunnar Solskjaer het enorm goed doet als interim-trainer bij Manchester United zoekt de eigenaar toch naar een nieuwe coach. De namen van Allegri en Zidane passeerden de revue al en ook Mauricio Pochettino staat hoog op het verlanglijstje. Voor hem zouden de 'Red Devils' diep in de buidel willen tasten.

Volgens het Engelse 'Evening Standard' zouden de Spurs hun manager pas laten gaan voor net geen 39 miljoen euro. Maar die som lijkt voor United geen obstakel. De ontslagvergoeding voor José Mourinho was al bijzonder hoog en ook voor Fred werd ongeveer 60M euro betaald afgelopen zomer. De Braziliaan veroverde nog geen tien basisplaatsen.

Het feit dat Solskjaer veel goedkoper is dan Pochettino en de andere kandidaten doet er niet toe. Bij ManU zijn ze naarstig op zoek naar de juiste man op de juiste plaats en of Solskjaer dat kan zijn is nog maar de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties