In Lokeren leeft men echt nog op hoop: "Er kan extrasportief nog iets uit de kast vallen" en "Als we zakken is het voor één jaar!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Lokeren
| 4 reacties

Sporting Lokeren hoopt dat ze zich door extrasportieve zaken nog kunnen redden

In Lokeren leeft men echt nog op hoop: "Er kan extrasportief nog iets uit de kast vallen" en "Als we zakken is het voor één jaar!"
Foto: © photonews

Davino Verhulst had de degradatie al een plaats gegeven een paar weken geleden. De doelman van Lokeren was na de zekerheid tegen Anderlecht al snel weer strijdvaardig: "Als we naar 1B gaan, is het voor één jaar!" En hij legde de nadruk op de 'als'...

Want bij Lokeren hopen ze toch dat er actie wordt ondernomen in de 'Zaak Propere Handen' en in het onderzoek naar Moeskroen. Davino Verhulst verwoordde dat zelfs. "Kijk, als je een heel seizoen op de laatste plaats staat, verdien je het te zakken."

"Dat neemt niet weg dat ik hoop dat er extrasportief nog iets uit de kast valt, ondanks dat we het niet verdienen te blijven. Als er dingen naar buiten komen die niet mochten, mogen we daar ook op hopen."

Als we zakken, telt er vanaf dat moment maar één zaak: we moeten kampioen spelen in 1B

In het andere geval, de degradatie, heeft Verhulst ook een boodschap voor zijn bestuur, zijn ploegmaats en de fans: "Als we zakken, telt er vanaf dat moment maar één zaak: we moeten kampioen spelen in 1B. Dan is het maar voor één jaar dat we in 1B zitten. Punt!", zei hij luid. "Eén jaar en terug. Dan moeten we een ploeg hebben die in 1A zou kunnen meespelen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties