PSG heeft het vooral aan zichzelf te danken: "Geen enkele fatsoenlijke aanval in elkaar gestoken"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties

De Champions League begint stilaan een nachtmerrie te worden voor PSG

PSG heeft het vooral aan zichzelf te danken: "Geen enkele fatsoenlijke aanval in elkaar gestoken"

PSG domineert de Franse competitie al jaren, maar in Europa loopt het toch allemaal een pak stroever. Er was al de spectaculaire uitschakeling tegen Barcelona en nu is er het trauma tegen Manchester United.

Manchester United presteerde het quasi onmogelijke door na de heenmatch (0-2) met 1-3 te gaan winnen tegen het (gehavende) sterrenensemble van PSG. "Als je die uitslag ziet dan zou je denken dat Man United formidabel was", aldus Wesley Sonck bij Proximus Sports.

Dit is een nachtmerrie voor PSG

"Dat was absoluut niet het geval. Ze slaagden er niet in om zelfs maar één fatsoenlijke aanval in elkaar te steken. Ze hebben alleen maar geprofiteerd van de missers van PSG. Ze waren een pak beter, maar ze creëerden niets. Waren ze vergeten aan te vallen? Je zag duidelijk dat ze op twee gedachten aan het hinken waren."

"Dit is een nachtmerrie voor PSG. Tegen betere ploegen kan je verliezen, maar niet tegen dit Manchester United."

Lukaku was met twee doelpunten enorm belangrijk voor United. Opnieuw. "Hij was fantastisch. Het is absoluut niet gemakkelijk als spits om weinig ballen te krijgen en toch scherp te blijven. Op het einde ging hij zelfs nog even voor libero spelen om kopduels aan te gaan", aldus Sonck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties