Goots ziet nadeel voor Beerschot Wilrijk: "Ze moeten het afmaken op een veld waar 15.000 knotsgekke fans staan te wachten"

Goots ziet nadeel voor Beerschot Wilrijk: "Ze moeten het afmaken op een veld waar 15.000 knotsgekke fans staan te wachten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog één keer slapen en de eerste finalewedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen is daar. De strijd tussen de twee Antwerpse ploegen beroert. Patrick Goots ziet dat beide ploegen op gelijke voet beginnen, ondanks de zeperd van Malinwa tegen Union.

Goots denkt niet dat die partij nog gaat meespelen. "Dat ze bij Beerschot dan weer het mentale voordeel hebben, vind ik gazettenpraat. Je kan ook met 3-0 verliezen en nadien een supermatch spelen. Ik hoop op een leuke wedstrijd, op een spektakelstuk, maar ik verwacht eerder een strategische partij", aldus Goots bij Sporza.

Er zijn ook de extrasportieve zorgen in de Operatie Propere Handen. "Ik denk evenwel niet dat de extrasportieve problemen een invloed hebben op de spelersgroep. Ze hebben een superseizoen gekend met enorm veel gewonnen wedstrijden. De spelers willen gewoon promoveren naar de eerste klasse, ze zullen niet op de hoogte zijn van wat boven hun hoofden speelt."

Wel ziet hij een nadeel voor Beerschot Wilrijk. "Mechelen heeft bijna elke wedstrijd dit seizoen gescoord, dus als ze op het Kiel een doelpunt kunnen maken, hebben ze heel goede papieren voor de terugwedstrijd. Het nadeel voor Beerschot Wilrijk is dan dat ze het dan moeten afmaken op het veld van KVM, waar 15.000 knotsgekke supporters achter hun ploeg staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties