Ook de Russische bondscoach kampt met enkele afwezige sterkhouders
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

Cherchesov, de bondscoach van Rusland, moet twee sterkhouders missen tegen de Rode Duivels

Ook de Russische bondscoach kampt met enkele afwezige sterkhouders
Foto: © photonews

Bij België zijn er een pak afwezigen voor de kwalificatie-interlands tegen Rusland en Cyprus. Wij zijn echter niet de enigen met een gehavende selectie. Ook de Russen kennen de nodige problemen.

Zo heeft bondscoach Cherchesov vooral in zijn defensie enkele afwezigen die hij moest vervangen. Ten eerste is er natuurlijk Akinfeev. Die was op het WK de eerste doelman en hij is een icoon in het Russische voetbal. Hij zette echter een punt achter zijn carrière als nationale doelman en moet nu opvolging krijgen. Daarvoor rekent de bondscoach waarschijnlijk op Lunev, het sluitstuk van Zenit.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Een linie daar voor heeft dan weer te kampen met blessures. Zobnin blijft waarschijnlijk aan de kant met een gebroken pols en bovendien is ook Kutepov geblesseerd. Toch twee namen die er op het WK ook bij waren.

Voorin kent Cherchesov minder problemen. Smolov en Dzyuba waren op de Wereldbeker ook van de partij en werden voor de interland tegen België opnieuw geselecteerd. Andere grote namen zijn Golovin, die tot voor kort nog een ploegmaat van Tielemans was bij Monaco, en Cherychev. Die laatste was tot voor kort nog een collega van Batshuayi bij Valencia.

Twee gehavende ploegen die straks tegenover elkaar staan en twee landen die op het WK een sterk resultaat hebben neergezet. Dat belooft voor donderdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties