Wat staat er op het spel in de EK-kwalificaties? Nederland, Kroatië en de andere landen beginnen er ook aan

Redactie
| 0 reacties
Wat staat er op het spel in de EK-kwalificaties? Nederland, Kroatië en de andere landen beginnen er ook aan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels nemen het donderdagavond op tegen Rusland in de EK-kwalificaties op weg naar het EK 2020, maar er zijn nog wedstrijden die op stapel staan. Wie opent de debatten op de beste manier?

Om te beginnen: de top-2 van elke poule plaatst zich voor het EK 2020, de andere landen hebben via de Nations League nog een mogelijke back-up. Groepswinnaars hebben meer kans om reekshoofd te worden op het EK. 

Groep C

Onze Noorderburen beginnen aan hun avontuur met een thuiswedstrijd tegen Wit-Rusland. Een ideaal moment dus om met drie punten te beginnen.

Dat is ook voor Noord-Ierland het devies thuis tegen Estland. Zij mogen in hun eerste vier wedstrijden (2x Estland, 2x Wit-Rusland) in principe geen punten laten liggen als ze met Nederland en Duitsland (dat vrij is op speeldag 1) voor de prijzen willen gaan.

Groep E

In groep E staan met Slowakije - Hongarije en Kroatië - Azerbeidzjan ook twee interessante duels op het programma. Kan de WK-finalist meteen aanknopen met de zege?

Groep G

De meest open groep van de reeks? Dat is misschien wel groep G. Oostenrijk gaat meteen vol aan de bak tegen Polen, terwijl ook Israël - Slovenië een open wedstrijd zou kunnen worden. En ook Macedonië en Letland zijn geen echt kleine landjes meer, spannend!

Groep I

In de groep van de Belgen staan nog twee duels op het programma, al zijn dat normaal gezien wedstrijden in de marge. Cyprus - San Marino kan interessant zijn vanuit scoutingsperpectief richting zondag, ook Kazachstan - Schotland wordt een match tussen teams die vermoedelijk niet om groepswinst zullen strijden.

Zet zeker in via onze bettingpartner betFIRST en win mooie bedragen - via onze welkomstbonus kan u een en ander meteen verdubbelen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties