Dortmund blijft in het spoor van Bayern München na makkelijke overwinning

Nils Wens
| 0 reacties
Dortmund blijft in het spoor van Bayern München na makkelijke overwinning
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund blijft het goed doen in de Bundesliga. Vandaag wonnen ze met 0-4 op het veld van Freiburg. Daardoor komt Dortmund terug op één punt van Bayern München. De titelstrijd is dus razend spannend in de Bundesliga.

Grote man bij Dortmund was opnieuw Marco Reus. De kapitein van Dortmund was deze middag goed voor één doelpunt en twee assists. Dankzij één van die assists opende Dortmund na een klein kwartier de score. Jadon Sancho was de doelpuntenmaker van dienst.

Daarna kreeg Dortmund het even moeilijk en kwam Freiburg beter in de wedstrijd. Een doelpunt viel daar echter niet uit, waardoor Dortmund kon gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

Na de rust was het al Dortmund wat de klok sloeg. Reus pikte rond het uur een doelpunt mee. Götze zorgde even later op assist van Reus voor de 0-3. De wedstrijd was dan al gespeeld. Paco Alcacer legde de eindstand vast via een strafschop: 0-4. Witsel speelde de volledige match.

Bayern München

Daardoor blijft Dortmund in het spoor van Bayern München. Met nog vier wedstrijden te spelen bedraagt het verschil één punt. Lang geleden dat het nog zo spannend was in de Bundesliga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties