Romelu Lukaku droomt luidop van andere topcompetitie

Simon Wauters
Simon Wauters
| 8 reacties
Romelu Lukaku droomt luidop van andere topcompetitie

Het is niet het seizoen van Romelu Lukaku. De Rode Duivel scoorde dit seizoen 'nog maar' twaalf keer in de Premier League en ook Manchester United heeft het moeilijk.

Met nog drie speeldagen op de teller moet Manchester United nog drie punten en twee plaatsen inhalen als het vierde wil worden en volgend jaar Champions League wil spelen. Lukaku heeft het in een gesprek met Sky Sports over die vierde plek.

“Het doel was om dit seizoen een ticket voor de Champions League te pakken. We moeten er dan ook alles aan doen om daar alsnog in te slagen.”

Romelu kreeg ook een vraag over de Serie A voorgeschoteld. “Het zou een droom zijn om ooit in Italië te voetballen. Ik ken al een beetje Italiaans omdat mijn broer (Jordan, red) al een paar jaar voor Lazio speelt.

De oudste van de broers Lukaku had vijf jaar geleden ook al in Italië kunnen belanden. “Toen ik Chelsea verliet in 2014 kon ik naar Juventus. Maar ik koos uiteindelijk voor Everton.”   

Romelu zou uiteindelijk 87 keer scoren in 166 duels voor The Toffees. In de zomer van 2017 trok hij voor bijna 85 miljoen euro naar Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties