Het ontslag dat iedereen zag aankomen? En nu de nieuwe trainer die iedereen zag aankomen?
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Marino Pusic werd ontslagen als trainer van FC Twente

Het ontslag dat iedereen zag aankomen? En nu de nieuwe trainer die iedereen zag aankomen?
Foto: © photonews

Het hing al een tijdje in de lucht hoor. Zelfs toen FC Twente op weg was naar de titel in de Nederlandse tweede klasse werd er al gesproken over een ontslag van trainer Marino Pusic. Vandaag is dat ook officieel bekendgemaakt.

Je hoeft er niet meteen iets achter te zoeken, maar het zal waarschijnlijk niemand veel verbazen als deze of volgende week Fred Rutten als nieuwe trainer van de Tukkers wordt aangesteld. Al tijdens zijn periode bij Anderlecht bereikten ons berichten dat Twente hem als volgende trainer wilde. 

Pusic bracht Twente wel terug naar de Eredivsie. "De club en Marino zitten niet op dezelfde lijn betreffende de voetbalfilosofie en de uitvoering daarvan", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen in een statement. "Daarom scheiden onze wegen. Uiteraard is het geen gemakkelijke beslissing."

"Afgelopen seizoen hebben we onze belangrijkste doelstelling gerealiseerd, de terugkeer naar de Eredivisie. Marino heeft een grote rol gespeeld in het behalen van deze titel. Dat was een moeilijke opgave onder moeilijke omstandigheden. FC Twente is hem daarvoor grote dank verschuldigd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties