Toptarget voor teams uit de Pro League? "Ik sluit geen enkele piste uit"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties
Toptarget voor teams uit de Pro League? "Ik sluit geen enkele piste uit"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre zakte uit de Premier League en kan gratis vertrekken bij Huddersfield. Hij heeft de clubs dus voor het uitkiezen.

Het afgelopen seizoen was er een om snel te vergeten voor Laurent Depoitre. De 30-jarige spits pakte slechts zestien punten met Huddersfield en degradeerde naar de Championship. Voorts verzamelde hij weinig speelminuten en hij scoorde niet een keer. 

Voorkeur in Engeland

Hij wil dat seizoen zo snel mogelijk doorspoelen, maar waar? Dat is de vraag. "Ik sluit geen enkele piste uit", zei de eenmalige Rode Duivel bij Sud Presse. "Zelfs geen terugkeer naar de Jupiler Pro League", antwoordde hij op de vraag of hij al contact heeft gehad met Vincent Kompany van Anderlecht.

Alles pistes zijn open, maar Engeland geniet wel de voorkeur van de gewezen aanvaller van KAA Gent. "Ik voel me hier goed en zou dan ook graag blijven. Ik vind het ook niet erg om bij een ambitieuze club uit de Championship te tekenen. Liever dat dan derde aanvaller worden bij een club uit de Premier League", besloot Depoitre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties